Värmdö Mörtnäs

Etapp Två

Om Värmdö och Mörtnäs

Till skärgårdskommunen Värmdö är det cirka 25 minuter med snabbussen från Slussen. I Mörtnäs som är ett av Värmdös mest exklusiva villaområden är närheten till natur, skärgård och sjöliv det som gör det till ett mycket populärt bostadsområde. Inom räckhåll finns all tänkbar service i närheten, köpcentrum i Mölnvik med ett stort utbud av butiker, restauranger och gym. Skolor, service och vårdcentral i Gustavsberg som är centralorten. Fastigheterna ligger på promenadavstånd till Grisslinge havsbad, som erbjuder en härlig sandstrand samt två restauranger. Siggesta Gård med lek-och djurpark, café och restaurang och Artipelag med konsthallen i natursköna områden ger fina tillfällen till rekreation och kultur.

Tomterna i Mörtnäs

Den natursköna tomten ligger precis ovanför Mörtnäsviken och skapar en naturlig trädgårdskänsla. Placeringen av husen har utgått ifrån att försöka åstadkomma så pass bra och friutsikt från bostäderna som möjligt. Uteplatser finns i anslutning till varje bostad, i två separata byggnader placerade på den gemensamma tomten har varje bostad ett tillhörande förråd.

Standard

En genomgående högstandard, kök från Danska HTH och från deras minimalistiska serie VH-7, vitvaror från Miele/Siemens. Samtliga blandare i både badrum, klädvård och kök från Tapwell. Genomgående 13 mm parkettgolv med golvvärme på samtliga plan i parhusen. Parhuslägenheterna har en tillhörande takterass på 21 kvm och bostaden är installerad med larm från Securitas-Verisure där kostnadsfritt abonnemang ingår under ett års tid.

Snabbfakta

Arkitekt: Tatillvara arkitekturverkstad AB, Örjan Lagerheim
Antal bostäder: Etapp Två 6st (totalt 12 st)
Total bostadsarea: Etapp Två 642 kvm (totalt 1284 kvm)
Bostadstyp: BRF Parhus / BRF "minivillor"
Storlek på bostäderna: 33 / 144 kvm
Bostadsrättsföreningens markareal: ca 3500 kvm
Övrigt: Uteplats, parkering och förråd till varje bostad.

Tidsplan

  1. Projektering - sommar 2016
  2. Säljstart - sommar/höst 2016 (Slutsålt)
  3. Byggstart - vår/sommar 2017
  4. Tillval - sommar/höst 2017
  5. Slutbesiktning - vinter/vår 2018
  6. Inflyttning - vinter/vår 2018

Ansvarig mäklare

Reg. Fastighetsmäklare
Alexandra Björk

Länsförsäkringar
fastighetsförmedling Värmdö

Telefon: 0720-79 08 19
E-post: alexandra.bjork@lansfast.se