Norra Ängby

Bromma

Här ryms sammanlagt fem bostäder, alla planlösningar är identiska och minimalistiskt inredda med vackra naturliga material av hög kvalité. Öppen funktionell planlösning och generösa ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. På bottenplan domineras bostaden av det spatiösa köket i öppen planlösning intill vardagsrummet med öppen spis.
Här finns även en direkt access till trädgården och uteplatsen.

Färgskalan går i ljust neutrala toner, med genomgående ekgolv. Här finns designdetaljer utöver det vanliga, som till exempel, kök från Kvänum i sval gråskala med släta luckor, med detaljer i rökt ek, bänkskivor i granit. Lådstommar i massiv ek. Högteknologiska vitvaror från Gaggenau och blandare från Dornbracht. På entréplanet finns förutom köket, ett badrum och praktisk tvättstuga, förvaring och garage, ett rum som kan användas till hemmakontor, gästrum eller tv-rum.

En trappa upp finns det större badrummet med inkaklat badkar och tre sovrum, alternativt fyra,  eller om man väljer att användadet som extra vardagsrum, eller hemmakontor. På över- våningen finns även en stor balkong. Badrummen på två plan är praktiska för barnfamiljen, med helkaklade väggar och golv i mellangrå granitkeramik från Bricmate. Eleganta och smarta tvättställskommoder från Haven i valnöt och toppskiva i marmor. Samtliga blandare kommer från Tapwell. Inredning och design för de som uppskattar ett inbjudande och smakfullt hem.

Projektkatalog

Snabbfakta

Bostadstyp Friköpta radhus
Antal bostäder 5 st
Antal rum 6 ROK
Storlek på bostäderna Ca 205 kvm
Tomtstorlekar 330 - 370 kvm

Tidsplan

  1. VIP-Försäljning - feb -22
  2. Projektering - vår -22
  3. Byggstart - höst -22
  4. Inflyttning - höst -23

Intresseanmälan