Vallentuna Bällsta

Etapp Två

Bostäderna

Bostäderna finns från 1 RoK till 6 RoK  i storlekarna  34, 136  och 147 kvm. Intill varje bostad kommer en del av intilliggande tomt att ingå i upplåtelsen, exakt areal kommer att förmedlas i samband med upplåtelseavtal. Tomterna kommer att maximeras utifrån omgivningens förutsättningar och kan därmed variera lite mellan bostäderna. Till varje parhuslägenhet ingår i upplåtelsen och årsavgiften ett förråd på 7 kvm i en separat byggnad, likaså en parkeringsplats med uttag för parkeringsvärmare.

Standard

En genomgående hög standard med ett minimalistiskt påkostat kök från Vedum med bänkskivor i marmor och vitvaror från Siemens. Samtliga blandare i kök, badrum och klädvård kommer från Grohe. Parkettgolven är 15mm från Kährs med golvvärme på samtliga plan i parhuslägenheterna. Badrummen är helkaklade med hexagon form på golven och stilrena vita kakelplattor lagda med halvförband på väggarna. Parhuslägenheterna på 147 kvm har även en bastu i badrummet på det övre planet.

Katalog Kolfast Bällsta Etapp2

Om Vallentuna och Bällsta

I Tingvalla bor ni med närhet till natur med fina grönområden med promenadstråk och Vallentunasjön precis intill. Skolor och dagligvaruhandel finns på bekvämt avstånd. I Vallentuna Centrum finner man ett brett utbud, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer.

Här har man perfekt avstånd till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Till Stockholms innerstad med bil är det cirka 2,5 mil. På cirka 1,5 km avstånd har ni Roslagsbanan (Bällsta Station) som tar er direkt till Östra Station/Tekniska Högskolan på cirka 25 minuter. Närmaste busshållplats finns cirka 700 meter från bostäderna, där flera linjer passerar bland annat buss 610 som tar er direkt till både Täby, Mörby eller Danderyds sjukhus med anslutning till T-bana.

I närområdet finns flertalet förskolor, och skolor på bekvämt avstånd, varav en av dem är internationell. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i kommunen med ett påskrivet kontrakt har redan vid kontraktsskrivning möjlighet att ställa sig i kö.

 

Snabbfakta

Arkitekt: Tatillvara arkitekturverkstad AB
Antal bostäder: Etapp Två 9st (totalt 21st)
Storlekar: 34 / 136 / 147 kvm
Bostadstyp: BRF Parhus / Studiohus
Total markareal: ca 10 299 kvm
Övrigt: Uteplats, parkering och förråd till varje bostad.
En viss del av intilliggande mark ingår i upplåtelsen till varje bostad.

Intresseanmälan

  Ansvarig mäklare

  Reg. Fastighetsmäklare
  Ann Ernestam

  Fastighetsbyrån – Vallentuna

  Telefon: 0707-79 88 94
  E-post: ann.ernestam@fastighetsbyran.se