Om oss

Sedan 2014 har Kolfast låtit uppföra bostäder för cirka 400 miljoner kronor, motsvararande cirka 7000 kvadratmeter bostadsyta. Bebyggelsen varierar från flerfamiljshus till radhus och parhus. Det första projektet genomfördes i Kolvik på Värmdö och det är också det projektet som inspirerade till bolagets namn – KOLFAST. Sedan dess har bolaget genomfört projekt i kommuner som Stockholm Stad, Nacka och Vallentuna. I projekten i Nacka och Stockholm Stad ingick även exploateringsavtal.

Tillsammans med Vallentuna kommun har Kolfast även drivit ett detaljplansprojekt som innefattar byggrätter på totalt cirka 7400 kvadratmeter ljus BTA för flerfamiljshus. Detaljplanen antogs av kommunfullmäktige i juni 2023 och innehåller två byggrätter, varav en är en direktanvisning från Vallentuna kommun.

Under 2020 fick bolaget även ett positivt planbesked från Norrtälje kommun. Där planerar man att påbörja detaljplanearbetet för fristående bostadsbebyggelse i form av parhus.

KOLFAST strävar efter att skapa bostäder där människor kan trivas och känna sig hemma samtidigt som miljön bevaras och skyddas. Genom att erbjuda attraktiva boenden i natursköna områden vill vi locka människor som värdesätter både bekvämlighet och hållbarhet. Med kombination av kvalitet, design och omsorg om miljön fortsätter KOLFAST att skapa innovativa lösningar för framtidens boende.

Organisation

Kolfast består av medarbetare med lång erfarenhet inom fastighetsutveckling, projektledning, marknadsföring, bostadsproduktion och entreprenadförsäkringar. Med vår kompetens kan vi på ett effektivt sätt ta oss an rätt projekt och säkerställa en mycket hög produktionskvalité av prisvärda bostadsrätter.

Samarbetspartners

Samtliga av våra samarbetspartners är noggrant utvalda väletablerade företag med gedigen spetskompetens inom respektive område, för att tillgodose de högt ställda krav man som konsument kan förvänta sig i ett av sitt livs viktigaste affär.

Läs mer om vår hemsidas användning av cookies och vår policy om personuppgifter

https://www.kolfast.se/cookies/

https://www.kolfast.se/personuppgifter/

Styrelse

Peter Lundh, VD och Styrelseledamot

Jimmie Guldbrand, Styrelseledamot

Fredrik Segerholm, Styrelseordförande

Daniel Nyholm, Styrelseledamot