Om oss

KOLFAST Grundades 2014 med visionen att skapa kreativa och ändamålsenliga bostäder i Stockholms attraktiva närförorter. Vår ambition är att möta en målgrupp som söker ett attraktivt modernt boende i natursköna miljöer. Projekt signerade Kolfast står för kvalitét och design med så liten inverkan på miljö och natur som möjligt.

Sedan starten  2014, har Kolfast byggt och sålt bostäder för runt 220 mkr och utvecklat ca 4 400 kvm bostadsyta (Ljus BTA). I början av 2021 hade bolaget en projektportfölj till ett värde om ca 340 mkr och omkring 7 000 kvm bostadsyta (Ljus BTA) för kommande utveckling och produktion. Under januari 2021 vann Kolfast en markanvisning om ca 2 000 kvm (Ljus BTA) bostadsyta av Vallentuna Kommun.

Organisation

Kolfast består av medarbetare med lång erfarenhet inom fastighetsutveckling, projektledning, marknadsföring, bostadsproduktion och entreprenadförsäkringar. Med vår kompetens kan vi på ett effektivt sätt ta oss an rätt projekt och säkerställa en mycket hög produktionskvalité av prisvärda bostadsrätter.

Samarbetspartners

Samtliga av våra samarbetspartners är noggrant utvalda väletablerade företag med gedigen spetskompetens inom respektive område, för att tillgodose de högt ställda krav man som konsument kan förvänta sig i ett av sitt livs viktigaste affär.

 

Läs mer om vår hemsidas användning av cookies och vår policy om personuppgifter

https://www.kolfast.se/cookies/

https://www.kolfast.se/personuppgifter/

 

Styrelse

Daniel Nyholm, Styrelseledamot

Peter Lundh, VD / Styrelseledamot

Fredrik Segerholm, Styrelseordförande

 

Jimmie Guldbrand, Styrelseledamot